Gizlilik Politikası

GÜVENLİK VE GİZLİLİK İLKESİ

Kişisel verilerin korunması, şirketimizin temel politikasıdır. Herhangi bir yasal düzenleme olmadan önce de Modern Medya Group ve Markaları, kişisel verilerin gizliliğine büyük önem vermiş, bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatlarını vermiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı da “Modern Medya Group ve Markaları” olarak taahhüt etmekteyiz.

Kontrolümüz altındaki bilginin hatalı kullanılmasını, kaybolmasını ve değiştirilmesini önlemek amacıyla Modern Medya Group ve Markalarının web sitelerinde gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Bilgileriniz veri merkezimizde bulunan güvenli bir ortamda, bir veritabanı içerisinde depolanmaktadır.

Öncelikli izniniz olmadan ya da mahkeme kararıyla istenmediği takdirde kişisel bilgileriniz asla paylaşılmayacak, satılmayacak veya kiralanmayacaktır.

GÜVENLİK VE GİZLİLİK POLİTİKASI

Modern Medya Group ve Markaları tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. “Modern Medya Group ve Markaları Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası”, web sitesi ziyaretçilerimizin, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, Politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir.

KİŞİSEL BİLGİLER

“Kişisel Bilgiler”, bir kişinin adı veya E-Posta adresi gibi, bir bireyi tanımlamakta kullanılabilecek bilgilerdir. Kişisel bilgiler gizlidir ve “Modern Medya Group ve Markaları” bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel bilgilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. “Modern Medya Group ve Markaları” tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi, müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır.

KİŞİSEL BİLGİLERİN TOPLANMASI

Gönüllü ve isteğe bağlı gönderimleriniz aracılığıyla olanlar dahil olmak üzere, Modern Medya Group ve Markalarının size hizmet sunduğu süre boyunca, web sitelerimizdeki formlardan ya da bültenimize kayıt olurken bize sağladığınız bilgileriniz, Kişisel Bilgi olarak toplanmakta ve işlenmektedir. Müşterilerimiz ile bir sözleşme ilişkisi kurulması halinde müşterinin onayı alınmaksızın kişisel veriler Kişisel Bilgi olarak toplanmakta ve işlenmektedir.

KİŞİSEL BİLGİLERİN KULLANILMASI

Toplanan kişisel veriler, sağladığımız hizmetlerimizi iyileştirmek ve geliştirmek, uygun kullanıcı deneyimi sunmak, soru ve isteklere yanıt verebilmek, araştırma ve geliştirme yapmak ve eğilimleri analiz etmek için kullanılmaktadır.

Bunlara ek olarak, E-Posta adresiniz, ürünümüzle ilgili bilgi ve pazarlama içerikli mesajlar göndermek amacıyla da kullanılabilir. Modern Medya Group ve Markaları tarafından gönderilen bütün mesajlarda mevcut olan “Üyelikten Ayrıl” tuşuna tıkladığınız zaman bu mesajlar size gönderilmeyecektir.

Modern Medya Group ve Markaları, web sitelerinde toplanan bilgilerin tek sahibidir. Mahkeme kararıyla talep edilmediği müddetçe, kişisel bilgileriniz hiçbir koşulda üçüncü taraflara satılmayacak, kiralanmayacak veya paylaşılmayacaktır.

KİŞİSEL OLMAYAN BİLGİLERİN TOPLANMASI VE KULLANILMASI

Cihazınız ve sitemizi ziyaretinizle ilgili IP adresiniz, coğrafi konumunuz, cihaz türünüz, tarayıcı türünüz, yönlendirme kaynağınız, ziyaretinizin süresi ve sayfa görüntüleme sayısı gibi bilgiler toplayabiliriz. Bu bilgileri Modern Medya Group ve Markaları sitelerimizin yönetiminde, web sitelerimizin kullanılabilirliğini iyileştirmek için ve pazarlama amaçlarıyla kullanabiliriz. Bu bilgiler hiçbir şekilde hukuka aykırı hizmetler için kullanılmaz.

ÇEREZLER VE İZLEME TEKNOLOJİLERİ

Modern Medya Group ve Markaları tarafından çerezler, işaretçiler, etiketler ve betikler gibi teknolojiler kullanılır. “Çerezler”, web sitemize erişildiğinde bilgisayarınızın tarayıcısına sunucularımızdan gönderilen ve bir karakterler dizisi içeren küçük veri dosyalarıdır. Bu çerezler tercihlerinizi hatırlamak, internet sitesinin etkin şekilde kullanılması, sitenin kullanıcı isteklerine cevap verecek şekilde optimize edilmesi ve ziyaretçilerin siteyi nasıl kullandığı hakkında verileri içerir.

Modern Medya Group ve Markaları, tarayıcınızı tanımak, web sitesi üzerinden hareketinizi izlemek, trafik kaynağını izlemek ve belirli bir pazarlama kampanyasının başarısını ölçmek için çerezler kullanır.

ÇEREZLERİN DEVRE DIŞI BIRAKILMASI

Çerezleri kabul etmeyi veya etmemeyi seçme hakkınız vardır. Varsayılan olarak çoğu web tarayıcısı çerezleri kabul edecek şekilde ayarlanmıştır, tarayıcınızı bir uyarı verecek veya çerezi reddedecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Ayrıca tarayıcınızdan kapatarak tüm çerezleri reddedebilirsiniz. Çerezleri tarayıcınızdan dilediğiniz zaman silebilirsiniz.

VERİ GÜVENLİĞİ TAAHHÜDÜ

Modern Medya Group ve Markaları ile paylaştığınız tüm kişisel verileriniz, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu md. 12 doğrultusunda gizli olarak saklanacak ve ticari amaçlarla üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır. İzinsiz erişimi önlemek, veri güvenliğini korumak ve bilgilerin doğru kullanılmasını sağlamak için toplanan bilgileri korumak ve güvenlik altına almak amacıyla fiziksel, elektronik ve yönetimle ilgili prosedürler uygulanmaktadır. Ancak, İnternet üzerinden gerçekleştirilen hiçbir aktarım yönteminin veya hiçbir elektronik depolama yönteminin %100 güvenli olmadığını hatırlatmak isteriz. Kişisel bilgileri aldığımızda, bunları yetkisiz erişime, açıklanmaya veya değiştirilmeye karşı korumak için gerekli ve makul tüm önlemler alınmaktadır. Kişisel verilerinizle ilgili KVKK md. 11 uyarınca sahip olduğunuz haklarınızı kullanmak için başvuru formumuzu doldurabilir ve bizimle irtibata geçebilirsiniz.

ÜÇÜNCÜ PARTİ SİTE BAĞLANTILARI

Sitelerimiz, gizlilikle ilgili uygulamaları Modern Medya Group ve Markalarına göre farklılık gösteren diğer web sitelerine bağlantılar içerir. Bu sitelerden herhangi birine kişisel bilgilerinizi veriyorsanız, bilgileriniz bu sitelerin Gizlilik Politikaları tarafından yönetilir. Ziyaret ettiğiniz tüm web sitelerinin Gizlilik Politikalarını dikkatli bir şekilde okumanızı öneririz.

İLETİŞİM

Gizlilik politikamız hakkında sorularınız veya daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa info@modernmedya.com adresine bir mesaj göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

CANLI DESTEK

Destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için hazır!

BİZE YAZIN



**Yapılacak bildirimler (Ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer kayıtlar) gerektiğinde Bakanlığa sunulmak üzere kayıt altına alınarak saklanmaktadır.

Eğer bizden ileti almak istemiyorsanız lütfen info@modernmedya.com mail adresine başvurunuz, gönderiler en geç 3 gün içerisinde sonlandırılacaktır.
Kişisel verilerinizin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla Modern Medya Group tarafından hangi kapsamda işlenebileceği www.adgo.com.tr/gizlilik-politikasi/ sayfasında açıklanmıştır.
* Zorunlu alan

CONTACT US

BİZE ULAŞIN

CANLI DESTEK

Destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için hazır!

BİZE YAZIN



**Yapılacak bildirimler (Ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer kayıtlar) gerektiğinde Bakanlığa sunulmak üzere kayıt altına alınarak saklanmaktadır.

Eğer bizden ileti almak istemiyorsanız lütfen info@modernmedya.com mail adresine başvurunuz, gönderiler en geç 3 gün içerisinde sonlandırılacaktır.
Kişisel verilerinizin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla Modern Medya Group tarafından hangi kapsamda işlenebileceği www.adgo.com.tr/gizlilik-politikasi/ sayfasında açıklanmıştır.
* Zorunlu alan

Logo-tagline


Kültür Mahallesi, Şevket Özçelik Sokak No.30 D.2 Erel Apartmanı – Alsancak
T. 0232 465 33 44  F. 0232 465 33 43 | adgo@adgo.com.tr


Büyükdere Caddesi, No: 199, Levent 199,  34330 – Levent
T. 0212 403 96 92  F. 0212 403 96 92 | adgo@adgo.com.tr